PrímagázWebshopot indított a Prímagáz 

Bővítette tevékenységi körét a Prímagáz, a vállalat az online kereskedelemben kíván erős pozíciókat szerezni a most elindított PrímaNet webshoppal – közölte a társaság az MTI-vel szerdán.

A közlemény idézi Vecsei Lászlót, a Prímagáz e-kereskedelmi vezetőjét aki elmondta: a webshop indításával a társaság olyan szegmensekben is megkezdi az értékesítést, amelyekben eddig nem volt jelen, de a fejlesztéstől a palackos piac növekedését is várják.

Az új értékesítési forma segít abban is, hogy a rezsicsökkentés miatt kiesett bevételeket pótolják.    Az internetes áruházban több ezer háztartási, barkácsolási és egyéb iparcikk található, a gázpalackok és kiegészítőik mellett.

A tájékoztatás szerint a Prímagáz 2012-ben közel 2,5 millió gázpalackot  adott el, amely többféle töltősúlyú terméket jelent a legkülönbözőbb iparágak – targonca motorikus gáz, éttermek teraszfűtői, tetőszigetelő cégek, útépítő cégek – és a lakossági fogyasztók részére.

A cég a palackos gáz értékesítése mellett tartályos gázkiszolgálással is foglalkozik, ezen kívül több mint 200 autógázkutat lát el.    A Prímagáz nettó árbevétele tavaly meghaladta a 22 milliárd forintot, adózott eredménye 716,7 millió forint volt.

 

Forrás: mti.hu