Várunk titeket október 18-án, szombaton a KIOSK Budapest előtti téren!

Ahogy ígértük, jelentkezünk a szombati nap részletes programjával, alig várjuk, hogy találkozzunk veletek! Érdemes időben érkezni a KIOSK előtti térre, hiszen 15:00-tól már Südi Iringó és Hídvégi Andi tánccsoportjai gondoskodnak a hangulatról. A délután folyamán lesz zumba, hip-hop, party dance és közös tánctanulás is a már jól ismert Mrs. Columbo slágerre! És ez még nem minden! Ha részt vesztek az eseményen és a helyszínen regisztráltok, nyerhettek egy egy kétszemélyes hétvégét az Art’otel Budapest jóvoltából! Pezsegjünk együtt az életért a mellrák ellen! Találkozzunk október 18-án, szombaton!Osszátok meg minél többen az eseményt! ‪#‎pezsegjazeletert‬

Pezsegj velünk az életért a mellrák ellen október 18-án!

Elindult az egész októberben tartó kihívás! Nézzétek meg kisfilmünket, amiben Südi Iringó, Ungár Anikó, Hidvégi Andrea és Boróka táncolnak Mrs. Columboval a zenekar Smile c. számára a mellrák ellen! Csatlakozzatok az Összefogás a mellrák ellen Facebook oldalhoz, töltsétek fel ti is saját táncotokat és használjátok a #pezsegjazeletert jelölést!

És ez még nem minden! 2014 október 18-án, délután 3 órától közös tánccal és sok-sok meglepetéssel várunk titeket a KIOSK Budapest elé (március 15.tér 4.), hogy együtt pezsegjünk a mellrák ellen az életért!

Idei eseményünk fővédnöke Pelczné dr. Gáll Ildikó, az Európai Parlament alelnöke.

A forgatáson készült werkfotókat ide kattintva nézhetitek meg!

Forrás: egeszseghid.hu (Fotón: Körtvélyes Éva az Egészség Hídja Összefogás Egyesület elnöke)