Autó tolvajokat és feltörőket fogtak a rendőrök + VIDEÓK

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Roland 30 éves, Sz. Gábor 33 éves budapesti és B. László 32 éves csörögi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három férfi 2015. január 28-án 5 óra körüli időben a Budapest III., Vizimolnár utcából ellopott egy személygépkocsit, majd a Budapest XVI. kerületbe hajtottak vele. Az autót pihentetés céljából leparkolták a Tavirózsa utcában, majd távoztak a helyszínről.

Elloptak egy személygépkocsit Óbudáról, majd egy másik kerületben akarták ,,pihentetni”.

A BRFK Felderítő Főosztályának nyomozói a bűncselekmény elkövetésétől számított három órán belül azonosították a banda tagjait, akiket elfogtak és őrizetbe vettek.

A B. Rolandnál tartott házkutatás során a rendőrök találtak egy másik autót, amely a gyanú szerint szintén bűncselekményből származik.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek a három férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

forrás: police.hu

A gépjárművekre szakosodott tolvaj találomra választott autót, de lebukott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat K. László 22 éves budapesti férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint K. László 2015. január 22-én 12 óra 40 perc körüli időben egy a Budapest III., Gyenes utca és Vörösvári út kereszteződésében található parkolóban leállított gépjárművet kinyitott, majd az autó csomagtartójából különböző értékeket tulajdonított el.  A férfit a rendőrök a helyszínen elfogták. Ruházatának átvizsgálása során a rendőrök a férfinál egy blokkolásra alkalmas eszközt, valamint egy walkie talkie-t  találtak. A gyanú szerint K. László ezekkel az eszközökkel érte el, hogy a járművet tulajdonosa nem tudta lezárni.

A III. kerületi nyomozók K. Lászlót gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Forrás: police.hu