Új irodákkal és megerősített szakmai vezetéssel bővül a Magyar Társasház

Márciusban és áprilisban két új irodával bővül a Magyar Társasház hálózata. Mindkét iroda a pesti oldalon szolgálja majd ki a társasházkezeléssel foglalkozó vállalkozás ügyfeleit, így ebben a régióban még könnyebb lesz elérni a Magyar Társasházat.

Az egyik iroda a VII. és a VIII. kerület határán, a Blaha Lujza tér közelében, a Kiss József u. 2/a alatt nyílik meg.
A másik a Baross tér mellett található, a Horváth Mihály tér 16. szám alatt lesz majd elérhető.

A Magyar Társasház az elmúlt években döntően a budai kerületekben foglalkozott társasházkezeléssel. Ugyanakkor egyre nagyobb igény mutatkozott a szolgáltatásra a pesti régióban is, ahol mintegy 30 társasházra bővült a portfóliója.
Emiatt még decemberben úgy döntött a cég vezetése: irodákat nyit, hogy a pesti társasházakat még ügyfélbarátibb módon tudja kiszolgálni.

ügyvezető csoportkép._2jpg

b. Szakács Árpád, Csatlós Gabriella, Weisz Gábor Miklós

A Magyar Társasház egyidejűleg tovább szeretné erősíteni a budai pozícióit is, ezért júniusban irodát nyit a II-III. kerület határán a Kolosy tér mellett található Újlaki Üzletházban.

A Magyar Társasház Kft. a növekvő portfóliójának kezelését decembertől három ügyvezető látja el. Szakács Árpád a kommunikáció és a fejlesztési területet felügyeli, a szakmai kapcsolatokért Weisz Gábor Miklós felel, míg Csatlós Gabriella az üzemeltetési feladatokat ellenőrzi.