1,2 millió Tigáz-ügyfél fizethet hamarosan a Díjneten

tigazHamarosan a Tigáz-ügyfelek is a Díjneten keresztül rendezhetik közműszámláikat. A tárgyalások jelenleg is folynak a közműcég és a pénzügyi szolgáltató között – értesült a Pénzcentrum.hu.

Lapértesülések szerint az Elmű-Émász távozásával keletkezett űrt hamarosan újabb gigaügyféllel helyettesítheti a Díjnet Zrt. A Pénzcentrum.hu megkeresésére Majtényi Kálmán, a Díjnet Zrt. vezérigazgatója ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, tárgyalásokat folytatnak egy országos lefedettséggel rendelkező közműcéggel, amely milliós nagyságrendű ügyfélkörrel rendelkezik.

Bár a vezérigazgató pontosan nem nevezte meg, kivel folytatnak tárgyalásokat, szavai mégis sokatmondóak. Milliós nagyságrendű lakossági ügyféllel ugyanis – ha nem számítjuk a Díjnettel már leszerződött E.ON-t, illetve a portálról nemrég távozott Elmű-Émász társaságcsoortot – kizárólag a Tigáz Zrt. rendelkezik.

Száraz Gábor, a Tigáz Zrt. szóvivője a Pénzcentrum.hu megkeresésére megerősítette, valóban folynak a tárgyalások a Díjnettel, annak állapotáról, illetve lehetséges végeredményéről azonban egyelőre nem kívánt tájékoztatást adni.

dijnet_logoMint ismert, január elején távozott a Díjnetről az Elmű-Émász társaságcsoport. A Díjnetet több mint 70 ezer Elmű-Émász-ügyfél használta, akiknek januártól saját online ügyfélszolgálati rendszén biztosítja az elektronikus számlázás, illetve a banki számla kiegyenlítés előnyeit a közműcég. A Díjnet, egy esetleges sikeres megállapodás esetén viszont  mintegy 1,2 millió potenciális Tigáz ügyfelet szerezhet a kieső 70 ezer Elmű-Émász ügyfél helyett.

 

Forrás: penzcentrum.hu