FRISS: Kigyulladt egy társasház Miskolcon, kimenekítik a lakókat

Kigyulladt egy társasház Miskolcon, a Corvin utcában péntek kora délután, kimenekítik a lakókat – mondta a Borsod megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-nek.

Dojcsák Dávid közölte, egy társasház erkélyén keletkezett a tűz, főleg ruhaneműk gyulladtak meg, majd a tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére.

Hozzátette, hogy a tűzoltók ezekben a percekben menekítik ki a lakókat az épületből. Sérülésről egyelőre nincs hír.

A szóvivő azt is elmondta, hogy több mint húsz miskolci hivatásos tűzoltó több vízsugárral dolgozik a lángok megfékezésén, és további egységek tartanak a helyszínre.

Miskolc, 2016. május 6. Tûzoltók dolgoznak egy társasház tetején, ahová átterjedt a tûz Miskolcon, a Corvin utcában 2016. május 6-án. A ház erkélyén keletkezett a tûz, fõleg ruhanemûk gyulladtak meg, majd a tûz átterjedt az épület tetõszerkezetére. A lakókat kimenekítik az épületbõl. MTI Fotó: Vajda János

Miskolc, 2016. május 6.
Tûzoltók dolgoznak egy társasház tetején, ahová átterjedt a tûz Miskolcon, a Corvin utcában 2016. május 6-án. A ház erkélyén keletkezett a tûz, fõleg ruhanemûk gyulladtak meg, majd a tûz átterjedt az épület tetõszerkezetére. A lakókat kimenekítik az épületbõl.
MTI Fotó: Vajda János

Az oltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja, jegyezte meg.

Forrás: mti.hu