Miért Mi?

Kezdet, célkitűzés:

A Magyar Társasház Kft. tulajdonosi köre – szintén Társasházban élő – budapesti magányszemélyekből áll. Társaságunk 2010. március 15-én kezdte meg működését, miután több rossz közös képviseleti tapasztalatot átélve úgy döntöttünk, saját kézbe vesszük otthonaink igazgatását, képviseletét.

Ismerve és feltérképezve a társasházakban előforduló problémákat, igényeket és feladatokat, állítottuk össze cégünk működési modelljét.

A leggyakoribb igények közé tartozik a megfelelő kapcsolattartás, elérhetőség, műszaki hozzáértés, közgyűlések szakszerű lebonyolítása, valamint a tartozás- és a hátralékkezelés.

Mindezek meglétét biztosítjuk önálló irodánkkal, webes elérhetőségünkkel, megfelelően képzett munkatársainkkal, jogi hátterünkkel, hivatástudatunkkal.

Áttekinthető rendszerünkkel bármikor, minden tulajdonos saját felhasználónevével és jelszavával megtekintheti saját lakására és Társasházára vonatkozó legfontosabb információkat, adatokat. (Pl. a közös költség teljesítésének állását, (egyenlegét), a Társasház bevételeit és kifizetéseit – összegre, befizetőre, szolgáltatóra, dátumra lebontva –, a pályázatokkal kapcsolatos határidőket, összegeket, a közgyűlések jegyzőkönyveit, a Társasház határozatait, és ami a legfontosabb: a szerelők, mesteremberek telefonszámait, elérhetőségeit.)

Feladatunk egy olyan szolgáltatás nyújtása, amivel mindig biztonságban érezheti legfontosabb tulajdonát: otthonát, akkor is, ha éppen nincs otthon.

Ezért is kötöttünk minden általunk kezelt Társasházra önálló felelősségbiztosítást 20.000.000 Ft/éves kárlimittel.

Szakképzettségünk, széles kapcsolatrendszerünk valóban képes egy új dimenziójú társasházkezelést nyújtani az Ön Társasházének is. Társasházkezelésünk rendelkezik teljes műszaki, jogi, könyvelési háttérrel, valamint a szükséges társasházkezelői szakképesítéssel (OKJ 52 7899 03). A hibák kijavítását a legrövidebb időn belül megoldjuk. Vállalásainkat maximálisan teljesítjük és minden esetben a tulajdonosok közösségének érdekeit vesszük figyelembe az egyéni érdekekkel szemben.

Szakmaiság, Hivatás:

A Magyar Társasház Kft. alapítói jogi egyetemet végzett szakvizsgázott jogászok, közülük többen elvégezték az ELTE gazdasági büntetőjogi szakjogász képzését. Kollégáink kiválasztásánál is a Társasházak beruházásainak átláthatóságára, a közgyűlések szakszerű előkészítésére és levezetésére voltunk tekintettel.

Rendelkezésre álló csapatunk magját építészmérnök, gépészmérnök, mérlegképes könyvelő, jogász kollégák alkotják. Körülvéve minket a nélkülözhetetlen szakmák csapatai, akik mindig rendelkezésre állnak, szükség, vész esetén azonnal indulnak Önökhöz. (Kazángépész, gépész, elektromos hálózati-, lift-, víz- és csatornaszerelők, festők, stb.)

Partnercégeink, szakembereink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a szolgáltatóipar terén, akiknél nem is lehet kérdéses a gyors, megbízható és professzionális munkavégzés. Átlagosan 15 éve vannak jelen a piacon. Ügyfeleik között vannak/voltak számtalan Társasház mellett többek közt a Magyar Villamos Művek Zrt., a Budavári Önkormányzat, a III. kerületi Önkormányzat, nagykövetségek, iskolák, egyéb állami és önkormányzati intézmények.

A társasházkezelést fentieknek megfelelően a legmagasabb színvonalon, a legjobb minőségben, teljesen átlátható módon, munkánkba akár az egész Társasházat bevonva végezzük.

Egyre többen:

Büszkék vagyunk arra, hogy ma már több ezer Tulajdonos bízta ránk ingatlanának kezelését. Egyszerre érezzük és viseljük a felelősséget. Nyomon követjük és ismerjük a jogszabályi változásokat, helytállunk ebben a gyorsan változó világban, amelynek záloga a folyamatos fejlődésünkben, fejlesztéseinkben rejlik.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt három évben reklámtevékenység nélkül, tulajdonosi ajánlások útján választottak meg minket több mint 30 Társasházban.

Személyes jelenlét:

Társasházainkat rendszeresen járjuk körbe minden hónapban a folyamatos műszaki állapotfelmérés érdekében. Emellett minden nagyobb vihar esetén, az után szintén kárbejárást tartunk ügyelve a kezelt házaink, és a bennük élő emberek biztonságára.

Saját irodánk (I. kerület Csalogány u. 12.) biztosítja az Ön Társasháza részére is a hatékony és nyugodt ügyintézést, ahol az érdeklődő Tulajdonosok a hét minden napján felkereshetnek bennünket és percek alatt személyesen is tájékozódhatnak ingatlanuk és Társasházi tulajdonuk ügyeiről.

Mindig szívesen állunk rendelkezésükre, szakképzett és megbízható csapat várja Önöket szeretettel.

Érdekképviselet a szolgáltatóknál:

Tekintettel arra, hogy több ezer tulajdonos érdekeit képviseljük, szinte minden szolgáltatónál kiemelt ügyfelek vagyunk, ezáltal több területen kedvezményeket is elértünk már.

A számlahátralékokkal rendelkező Társasházak, vagy egyéni tulajdonosok esetében is nagy tapasztalattal rendelkezünk a problémák megoldásában, köszönhetően a szolgáltatókkal, önkormányzatokkal kialakított jó munkakapcsolatoknak.

Szeretettel várjuk irodánkban!

Címünk: Budapest, I. kerület, Csalogány u. 12. B. fsz. 8.